Fotografia lunii

Termeni și condiții

1. Dispoziții generale

Aceste reguli reglementează participarea la concursul Fotografia lunii (denumit în continuare "Concursul"), organizat de catre SC Pet Network Europe SRL, cu sediul in Bucuresti, Str, Preciziei, nr 1, Preciziei Business Center, Tronson 2, et.3, sector 6, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti, sub nr.J40/4457/2009, avand codul unic de inregistrare 25403319 (denumită în continuare "Organizatorul").

Participarea la concurs nu este condiționată de achiziția de bunuri. Orice costuri de acces la Internet pentru postarea de fotografii și / sau votare sunt suportate de către utilizatori.

Acest concurs nu este în nici un fel afiliat, sponsorizat sau gestionat de Facebook. Toate întrebările, comentariile sau reclamațiile vor fi direcționate exclusiv catre Organizator.

Prin participarea la concurs (prin postarea fotografiilor și / sau votarea de fotografii a altor membri), participantii confirmă faptul că acestia cunosc termenii și condițiile acestui concurs și sunt de acord cu ele. În cazul în care utilizatorii au nelamuriri sau comentarii, acestia pot contacta Organizatorul la adresa: info@maxi-pet.ro

2. Condițiile de participare la concurs și modul de desfășurare al concursului

Concursul este deschis tuturor utilizatorilor adulți de Facebook care locuiesc în Romania, care acceptă regulile Facebook și aceste reguli si condiții, și care au o adresă de e-mail validă. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica valabilitatea înscrierii și de a respinge participarea utilizatorilor care nu îndeplinesc aceste criterii.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii, prin intermediul aplicațiilor de pe acest site: Facebook MAXI PET Romania, posteaza una sau mai multe fotografii pe tema "Animalul meu de companie", fotografii ce pot reprezenta doar animale de companie într-o activitate sau animale de companie ce interacționează cu utilizatorul sau un membru/membri ai familiei, care trebuie fie de acord cu publicarea fotografiilor. Publicarea fotografiilor ce reprezintă un animal de companie alături de un copil / minor este permisă numai părintelui sau tutorelui legal.

Utilizatorul garantează că deține toate acordurile necesare pentru postarea fotografiilor, că imaginile publicate sunt proprietatea sa exclusivă și că nu există nici un drept de autor sau orice alte drepturi care aparțin unor terțe părți. Utilizatorul confirma ca pozele transmise nu sunt subiectul unei terte parti si de asemenea ca nu sunt incalcate drepturile persoanelor prezente in acestea.Utilizatorul este pe deplin răspunzător pentru orice daune care ar rezulta din publicarea neautorizată a fotografiilor care nu sunt proprietatea sa exclusivă.

Fiecare utilizator poate publica un maxim de 3 fotografii in cadrul fiecărui concurs lunar.

Organizatorul își rezervă dreptul de a nu publica fotografii inadecvate (calitate extrem de slabă, un conținut care nu respectă termenii și condițiile concursului, fotografiile asupra cărora există o incertitudine in privința dreptului de proprietate și drepturilor de autor etc.), și dreptul ca in orice moment, fara notificare, să poată elimina o fotografie deja publicata anterior, utilizatorul incalcand astfel regulamentul concursului.

Eliminarea fotografiilor reprezinta stergerea acestora și a like-urilor aferente.

De asemenea, organizatorul își rezervă dreptul, în orice moment și fără notificare să modifice conținutul pe care un utilizator il pune la dispoziție prin intermediul acestei aplicații (ex. Titlu/descrierea unei fotografii trimise, dimensiunea fotografiei, etc)

3. Durata concursului

Concursul se desfășoară în mod continuu în fiecare lună, pe o durată nelimitată, până când Organizatorul va hotărî  încetarea acestuia.

Fiecare competiție lunară începe în prima zi calendaristică a lunii, la 00:01 și se termină în ultima zi calendaristică a lunii, la miezul nopții, iar fiecare concurs lunar are o indicație clară a titlului, de exemplu "Fotografia lunii ianuarie 2019" sau "Fotografia lunii noiembrie 2019."

Postarea fotografiilor și a like-urilor pentru fotografiile publicate se desfașoară pe tot parcursul lunii.

4. Votarea și anunțarea câștigătorilor

Votarea unei fotografii este reprezentata de apasarea butonului "Like" pentru poza respectiva.

Votarea este posibilă pe parcursul întregii luni calendaristice, de îndată ce primul participant al lunii curente a postat prima fotografie.

Fiecare utilizator înregistrat de Facebook poate vota pentru mai multe fotografii într-un singur concurs lunar, însa pentru fiecare fotografie în parte poate vota doar o singură dată.

Aplicația adaugă în mod automat voturile tuturor utilizatorilor și numărul total curent de voturi este afișat lângă fiecare fotografie publicată.

Fotografiile sunt aranjate în funcție de numărul de voturi, cu două imagini proeminente, cele cu cel mai mare număr de voturi din momentul respectiv.

Votarea pentru fotografia lunii se termină în ultima zi calendaristică a lunii, la miezul nopții (de ex. 31.03. la ora 24:00), iar fotografia care a primit cel mai mare număr de voturi devine câștigătoare.

5. Premiul

În fiecare lună Organizatorul recompensează fotografia care primește cele mai multe voturi, printr-un voucher cadou în valoare de 100 RON, care poate fi folosit o singura data în magazinul MAXI PET online (www.maxi-pet.ro). 

Premiul nu poate fi schimbat în numerar sau transferat unei terțe părți.

Nu se dă rest în bani, în cazul unei achiziții de valoare mai mică decât valoarea voucherului.

Organizatorul va contacta câștigătorul prin e-mail la adresa de e-mail mentionată de utilizator la intrarea in concurs sau printr-un mesaj pe profilul de Facebook, în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la sfârșitul fiecărei competiții lunare. Utilizatorul este responsabil pentru corectitudinea adreselor de e-mail cu care este înscris în concurs și pentru monitorizarea mesajelor primite. Utilizatorul este rugat să seteze Maxi Pet la lista de expeditori în condiții de siguranță, astfel încat  notificarea să nu ajungă în folderul spam.

În scopul informării, utilizatorul permite Organizatorului contactarea sa prin diverse canale, de exemplu, e-mail, mesaje pe un profil de Facebook, telefon etc.

Ridicarea premiului de catre câștigator se face in termen de 15 zile calendaristice de la data notificării, iar câștigătorul trebuie sa precizeze numele, prenumele și adresa la care Organizatorul să-i trimită voucherul cadou.

În cazul în care câștigătorul nu raspunde în termen de 15 zile de la data notificării sau este inaccesibil Organizatorului (de ex. adresa incorecta de e-mail, profil Facebook închis ș.a.m.d.), acesta pierde dreptul la premiu, iar premiul va fi acordat pentru fotografia clasată pe locul doi din cadrul concursului aceleiași luni.

În cazul în care Organizatorul constată că utilizatorul nu respectă oricare dintre regulile Facebook și regulile concursului, utilizatorul poate fi descalificat fără nici o notificare suplimentară.

6. Stocarea datelor și protecția datelor personale

Organizatorul se angajează ca datele cu caracter personal să fie prelucrate și depozitate în conformitate cu reglementările în vigoare și legile române.

Organizatorul nu va procesa și nu va pune la dispoziția terților informațiile personale ale utilizatorilor, decat în măsura necesară pentru punerea în aplicare a concursului sau la cererea instituțiilor juridice.

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. La solicitarea membrilor, organizatorul va elimina cât mai curând posibil, pentru a din fotografia concurenței declarate și toate datele asociate acesteia .

Prin participarea la concurs, adică prin postarea uneia sau a mai multor imagini, fiecare participant își dă consimțământul Organizatorului, ca acesta să utilizeze în mod permanent și fără alte formalități, in scopuri proprii de promovare si prezentare, numele său de utilizator, fotografia postată, descrierea fotografiei respective, comentarii etc., pentru publicarea pe site-ul său (al Organizatorului), pe toate rețelele sociale, presa scrisă și electronică, precum și orice alte canale media. Participantul este de acord ca datele menționate mai sus să fie stocate de Organizator pe o durată nelimitată si să fie public disponibile în secțiunea de arhivă a aplicației de pe Facebook, precum și prin site-ul web sau alte rețele sociale.

Prelucrarea, utilizarea și publicarea informațiilor de mai sus, precum și a imaginii participanților la acest concurs nu va fi de natură a crea niciun fel de obligații, inclusiv de natură financiară (ex. Redevente sau taxe), in sarcina Organizatorului.

7. Dispoziții finale

Organizatorul nu își asumă nici o responsabilitate pentru:

- Orice consecințe care rezultă ca urmare a utilizării incorecte sau abuzive a condițiilor concursului de către participanții la concurs sau părți terțe

- Consecințele nedorite asupra utilizatorului ca urmare a participării la concurs

- Informațiile false pe care utilizatorul le-a transmis Organizatorului

Participanții la concurs renunță la orice plângere împotriva Organizatorului care este legată de participarea la concurs (de ex. În ceea ce privește costul sau calitatea conexiunii la Internet, în ceea ce privește numărul de voturi obținute, excluderea din concurs în conformitate cu termenii prevăzuți in regulament, plângerile altor utilizatori cu privire la concurs, plângeri cu privire la fotografia câștigătoare etc.).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament în orice moment si fara notificare, iar utilizatorilor le este recomandat să monitorizeze periodic acest site și, ocazional, sa citească termenii și condițiile.

 

© 2016 Pet centar